Chișinău-Valencia-Chișinău 111 euro

Compania Fly One va opera cursa directă

Chișinău-Valencia

valensiya

Luna iunie va fi una marcantă pentru moldoveni dar și aviația Republicii Moldova. În premieră, compania Fly One va opera cursa directă Chișinău-Valencia.

Amplasat între regiunea catalană dominată de operele lui Gaudi și sudul andaluz, cu puternice influențe maure, Valencia este un oras cu o arhitectură spectaculoasă care îți va bucura privirile cu o multitudine de culori și contraste, de la străduţele înguste, bisericile cu domuri albastre până la cartiere avangardiste.
Astfel, cu doar 85 de euro, vei putea vizita renumitul și, unicul în felul său, City of Arts and Science, un simbol al modernizării culturii și știintelor. Complexul include 6 clădiri cu forme deosebite, fiecare fiind dedicată unui alt domeniu artistic, știintific sau cultural, printre care și renumitul Oceanograf.
O altă atracție turistică este Parcul Guliver, un loc de joacă în forma corpului uriașului Gulliver – acolo cei mici se vor bucura de o mulțime de topogane și alte distractii.
Cei atrași de istorie se vor lăsa cuceriți de arhitectura Catedralei Valencia, construită în sec. 13, sau de Turnurile Serranos, construite la sfârşitul secolului al 14-lea ca o intrare principală în oraș. O atenție deosebită merită și Tunurile Quart din centrul orașului, construite în secolul al 15-lea în stilul arhitectural gotic târziu.
Valencia este renumită și prin plajele sale, renumitele Malvarrosa, Cabanal-Arenas, Pinedo, El Saler, La Devesa sau plaja Recati. Și nu în ultimul rând, Valencia reprezintă un centru gastronomic renumit. Se vorbește că bucătăria valenciană este printre cele mai sănătoase din Europa. Carnea, peștele și fructele de mare sunt preparate cu o deosebită grijă și artă.
Deci, începând cu 6 iunie, în fiecare marți și sâmbătă, cu doar 85 de euro, poți ajunge în Valencia. Zborurile vor fi operate cu o aeronavă de tip Airbas A320, iar biletele pot fi deja procurate acum pe site-ul www.flyone.aero, la oficiile proprii de vânzări Fly One, precum şi la agenţiile autorizate din Republica Moldova şi de peste hotare.

chisinau
Дополнительная информация, резервирование и
по вопросам приобретения билетов обращайтесь:

По телефону: +373 (22) 21-11-50
По адресу: Chisinau, Strada Mitropolit Varlaam 69
По электронному адресу : sales@tocotour.md
Для вашего удобства на сайте существует:
Форма обратной связи и интерактивная карта
Ваш вопрос не останется без внимания!
Мы всегда рады помочь в выборе лучшего именно для вас!

Добавить комментарий